Close

Kirstine Nielsen

Autoriseret psykolog

Som psykolog er mit vigtigste fokuspunkt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for mine klienter, både når det gælder børn, unge, voksne og fagpersoner. Det er vigtigt for mig at skabe tryghed og tillid i terapien og supervisionen, idet det er min overbevisning, at disse parametre skal være til stede for at skabe et hjælpsomt og succesfuldt forløb.

 

Min tilgang som psykolog er at skabe udvikling hos den enkelte klient, med respekt for den historie man har med sig og den situation hver enkelte befinder sig i.

 

Min praksis er ikke ensidig imod et bestemt gruppe mennesker, men derimod er min målgruppe bred. Jeg har i alle mine år som psykolog arbejdet med emner såsom stress og andre psykiske belastninger, ligesom jeg har specialiseret mig indenfor børne- og unge området, til at jeg også yder supervision til flere faggrupper inden for det sociale- og sundhedsfaglige område.

 

I mit arbejde som psykolog kræver jeg den samme udvikling hos mig selv, som jeg støtter mine klienter i at opnå. Derfor er jeg i en konstant proces i forhold til at videreuddanne mig og skabe de bedste betingelser for at yde terapi og supervision til de mennekser der er tilknyttet min praksis.

 

Jeg er ligeledes ærlig og jeg tager kun imod nye klienter, hvis jeg ved at jeg kan gøre en forskel for dem. Mit virke som psykolog ser jeg som et arbejde, hvor professionalisme, respekt og tryghed er nøgleordene og det er med de ord i fokus at jeg møder klienter i min praksis.